Izrada sajtova

Za klijente koji imaju posebne zahteve ili samo žele jedinstveno iskustvo, izrađujemo prilagodljive - "responsive" veb stranice.
Naša strategija razvoja veb stranica podeljena je u sledeće faze: strateško planiranje veb stranice i "wireframing", dizajn, razvoj, implementacija i testiranje, obuka za održavanje veb stranice na vaš zahtev.

Koliko je važna izrada web sajta za svaki biznis?

Izrada besplatnog web sajta putem online platforme možda nije uvek najbolje rešenje, posebno ako ga pravi neko bez iskustva u oblastima kao što su SEO, marketinga i prodaja. Iako je kreiranje web sajta postalo sve lakše uz dostupne tutorijale, za kompaniju je važno da bude profesionalan. Izrada web sajta je važna kako bi se postavili dobri temelji digitalnog marketinga koji je neophodan za efikasnu konverziju i prodaju na internetu. Posmatrajte svoj sajt kao odličnu investiciju u budućnost svog biznisa.

prednosti

01 02 03

Poboljšajte korisničko iskustvo

Jednostavne za upotrebu i privlačne veb stranice su najmoćniji marketinški alat koji će povećati zadovoljstvo kupaca i poboljšati njihovu lojalnost.

Razlikujte se od konkurencije

Inovativne, impresivne veb stranice, prilagođene specifičnim poslovnim potrebama, razlikuju vas od konkurencije i jačaju vaš brend.

Povećajte stopu konverzije

Prilagođeno rešenje koje premašuje očekivanja klijenata donosi veće konverzije, širu publiku i maksimizira vaš prihod.

Kako kreiramo vaš web sajt?

Na početku saradnje, novim klijentima uvek predlažemo opcije što se tiče kreiranja sajta. Sajt može biti izrađen u nekom od popularnih CMS-ova ili za one sa posebnim zahtevima, pravimo CUSTOM varijantu sajta sa posebnim dizajnom i funkcionalnostima.

Primeri

Škola stranih jezika Valesco Centar

Škola stranih jezika

Vrsta paketa: CUSTOM

Ciljevi: Moderan dizajn | SEO

www.valesco-centar.com


Knjigovodstvena agencija Koštana Ljubičić

Knjigovodstvena agencija

Vrsta paketa: BASIC

Ciljevi: Moderan dizajn | Landing

www.kostanaljubicic.com


Design studio Pixel Nuts

Dizajnerski studio

Vrsta paketa: STANDARD

Ciljevi: Moderan dizajn

www.studiopixelnuts.com


Ovaj sajt koristi sopstvene kolačiće i kolačiće treće strane. Za više informacija, molimo pročitajte privacy policy and the cookie policy.