Primer

Škola stranih jezika

Valesco centar

skrolujte dole

Škola stranih jezika - Valesco centar nalazi se u Novom Sadu i nudi online i kurse uživo za sledeće jezike: engleski, srpski za strance, španski, italijanski, ukrajinski i ruski.

Izazov

Osnovni cilj kampanje bilo je povećanje broja prijavljenih polaznika kursa, ali da bi se ovo postiglo trebalo je unaprediti čitav digitalni nastup škole.


1. Izrada novog web sajta

Svi budući polaznici kursa će posetiti veb sajt kako bi saznali više o školi i uverili se da je ona najbolji izbor za njih. Sajt u tu svrhu treba da bude funkcionalan, vizuelno privlačan i ispunjen relevantnim sadržajima.


2. Kreiranje sadržaja

Bilo je potrebno kreirati kvalitetan sadržaj ne samo radi poboljšanja veb sajta, već i kako bi se razvili profili na društvenim mrežama.


3. Optimizacija sajta

Sajtu je bila neophodna optimizacija (SEO) kako bi se povećala njegova vidljivost i dostupnost na pretraživačima kao što su Google, Bing i Yahoo. Što se sajt bolje rangira, to je veća verovatnoća da će ga korisnici pronaći i posetiti.

Rezultat


Moderan dizajn

Prilikom izrade sajta naš tim izradio je jedinstven UI/UX dizajn kako bi sajt ostavljao odličnu prvu impresiju.


Laka navigacija

Uz pomoć sažetog ali vrlo direktnog sadržaja, kosirnicu je olakšano pronalaženje željenih informacija o školi i kursevima.


Vidljivost na pretraživačima

Zbog dobro urađene optimizacije na sajtu, Valesco centar se rangirao na prvu stranu Googla za preko 7 ključnih reči (ključnih fraza).

Ovaj sajt koristi sopstvene kolačiće i kolačiće treće strane. Za više informacija, molimo pročitajte privacy policy and the cookie policy.