SEO optimizacija

Profesionalni veb dizajn nije dovoljan da bi vaš sajt bio posećen, potrebno je da kada korisnici unesu određenu ključnu reč u polje za pretragu, nađu vaš sajt među prvima u rezultatima pretrage.
Uloga SEO optimizacije je usmerena upravo ka tome da vaš sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa internet pretraživača.

prednosti

01 02 03

Veća poseta sajta

Sajtovi koji se nalaze u vrhu pretrage na pretraživačima imaće mnogo veći broj poseta. Veći broj korisnika kao i veći broj strana koje oni pregledaju prilikom posete imaju veliki uticaj na autoritet sajta. Bolja pozicija u pretrazi veća šansa za vaš biznis.

Bolje korisničko iskustvo

Kvalitet informacija i korisničko iskustvo na sajtu postaju sve važniji faktor rangiranja. Dobro optimizovan sajt usmeren je ka izvlačenju maksimuma tako da se obezbedi što bolje korisničko iskustvo korisnika.

Niska cena SEO usluga

U odnosu na druge oblike marketinških aktivnosti, ulaganje u ovaj vid marketinga predstavlja najbolju investiciju. Za novac koji uložite dobijate trajno bolju poziciju na pretraživačima, više poseta sajta, doprinosite građenju svog brenda, a što kao krajnji rezultat može da ima više prodatih proizvoda ili usluga.

6 koraka za dobar SEO

1. Istraživanje

Kvalitetno istraživanje tržišta predstavlja prvi korak ka uspešnim rezultatima u organizovanoj pretrazi. To podrazumeva uvid u tipične potražnje potencijalnih klijenata, kao i u ono što nudi konkurencija.

2. Naslovi

Ako želite da budete rangirani u samom vrhu rezultata na google-u i ostalim pretraživačima, potrebno je napisati pravilno orijentisan tekst sa naslovima i podnaslovima koji odgovaraju ključnim rečima.

3. Meta opis

Kratak i jasan meta opis treba da bude povezan sa temom, naslovima i da se prilagodi trenutnim marketinškim trendovima.

4. Ključne reči i fraze

Ključne reči treba da se pojavljuju u naslovu, Meta opisu, permalinku i opisu fotografija, uz smenu padeža i korišćenje sinonima.

5. Odlične fotografije

Kvalitetan sadržaj je odličan alat za dobro rangiranje u pretraživačima, a fotografija sa tačnim opisom na odgovarajućem mestu na stranici to dodatno unapređuje.

6. UX/UI dizajn

Vreme provedeno na sajtu je veoma bitna SEO stavka. Dizajn korisničkog iskustva i korisničkog interfejsa je ono što zadržava korisnika na vašem sajtu. Više o UI/UX

Ovaj sajt koristi sopstvene kolačiće i kolačiće treće strane. Za više informacija, molimo pročitajte privacy policy and the cookie policy.