Animacija

Mi stvaramo angažovanje brenda kroz naše privlačne video snimke sa pokretnom grafikom, jer formula pričanja sjajnih priča kroz ovaj stil animacije je izbor pravog medija.
Naš tim zna kako da dosegne ciljne grupe i isporuči sadržaj koji će ostvariti vaše ciljeve.

prednosti

01 02 03

Efikasnost

Video snimci sa pokretnom grafikom su dokazali svoju efikasnost kao rešenje za brendiranje jer privlače pažnju publike u svetu ograničenog raspona pažnje i efikasno ih angažuju emocionalno i mentalno sa porukom vašeg brenda.

Uprošćavanje

Jedna od glavnih prednosti korišćenja video snimaka sa grafikom pokreta - animacija je ta što možete da pojednostavite složene ideje i tematiku za gledaoce i dodate vrednost sadržaju zanimljivim vizuelnim prikazima koji se mogu percipirati u roku od minut ili dva, umesto da pišete dugačak post u blogu koji troši više vreme.

Povećana angažovanost

Marketinški video sadržaj dobija 12 puta veći angažman u odnosu na druge vrste sadržaja objavljenih na internetu i društvenim mrežama kao što su komentari ili "deljenja" bez obzira na demografiju i interesovanja korisnika.

Ovaj sajt koristi sopstvene kolačiće i kolačiće treće strane. Za više informacija, molimo pročitajte privacy policy and the cookie policy.